Actueel


Op deze pagina vindt u regelmatig leuke en interessante berichtjes over de activiteiten (interieurbouw voor horeca, retail, cafetaria, kantoor & wonen) van Herme Interieurbouw, kom regelmatig eens kijken en blijf op de hoogte!


Luxe woonhuis

Luxe woonhuis 1 Luxe woonhuis 2

In opdracht van een particuliere klant verzorgen we het exclusief maatwerk voor hun woonhuis. Naar ontwerp van hun architect hebben we mooie schetsmatige impressies vertaald in functioneel woongemak. Het betreft diverse kasten en meubelen voor diverse toepassingen. Warme natuurlijke materialen en kleuren vormen hierbij de basis.

Realisatie: Herme interieurbouw
Uitvoering: oktober 2017


Cafetaria/ijssalon "het Houten Kietje"

Het Houten Kietje

Na een jaren lange juridische strijd met de gemeente over het lot van het "het Houten Kietje" is de beslissing genomen een nieuw pand te betrekken aan andere zijde van het kruispunt. Het nostalgische houten kietje in het centrum moest plaats maken voor het nieuwe centrum plan. Verlost van de onzekerheid leeft het nieuwe "Houten Kietje" voort! Een enorme capaciteit verhoging en nieuwe producten zorgen wederom voor een verzekert succes. Herme verzorgde het ontwerp en realisatie van de nieuwe zaak.

Ontwerp & realisatie: Herme interieurbouw
Uitvoering: september 2017


Cafetaria/lunchroom "Den Beuk"

Den Beuk

De gedateerde inrichting was hoog nodig toe aan een grondige opknapbeurt! Het wederzijds vertrouwen werd al in een vroeg stadium uitgesproken, echter na de presentatie van de ontwerptekeningen kwam het plan in een stroomversnelling. Zeer aangenaam verrast door het aangeboden concept ontwerp, werd dan ook direct overgegaan tot materialisatie en werkplanningen. De vintage look, professioneel toegepast in een modern functioneel gebruiksinterieur!

Ontwerp & realisatie: Herme interieurbouw
Uitvoering: augustus 2017


Cafetaria/lunchroom “Harte Vier”

Harte Vier

Na 10 jaar vind “Harte Vier” het wederom tijd om de klant een vernieuwend concept te presenteren. Door je tijdig vernieuwend in de markt te plaatsen blijven klanten getriggerd je zaak te bezoeken! Dit i.c.m. een “up-to-date” assortiment zorgen ervoor dat je horeca onderneming in top conditie blijft! Voor Harte Vier betekend dit voor de 3e maal een Herme interieur, 1997, 2007 en nu 2017. Wel uitdagend je product wederom te overtreffen….!

Ontwerp & realisatie: Herme interieurbouw
Uitvoering: mei 2017


IJshuisje

IJshuisje

In winkelcentrum Makado te Beek worden momenteel ingrijpende bouwkundige wijzigingen doorgevoerd. Lunchroom, cafetaria en ijssalon "het IJshuisje" gaat een volledig nieuwe start tegemoet. Vanuit een volledig casco ruimte verreist een geheel eigentijds gemoderniseerd concept. Herme interieurbouw was nauw betrokken bij het gehele proces, van het 1e advies gesprek, het interieurontwerp tot en met de gehele bouw coördinatie en totaal realisatie. Kortom, z'n typisch project waar Herme zijn meerwaarde op alle fronten kan bewijzen!

Ontwerp & uitvoering: Herme interieurbouw
Realisatie: apr 2017


Eetcafé "de Klok"

Eetcafé de Klok

Het oude pand te Reusel heeft inmiddels plaats gemaakt voor een gehele nieuwbouw. Het voorheen bekende eetcafé concept word wederom voorgezet. Herme interieurbouw levert diverse maatwerk interieurelementen tbv. horeca inrichting. Diverse creatieve wandbewerkingen en barmeubels vormen de eyecatchers!

Ontwerp: Bisseling &van den Broek
Uitvoering: Herme interieurbouw
Realisatie: feb 2017


Continu

Continu

Voor Continu intermediair verzorgden we als reeds eerdere vestigingen het maatwerk interieur. Ditmaal was de beurt aan afdeling P&O in het PSV-stadion. Tevens ging de gehele vestiging te Rotterdam op de schop van vloer tot plafond. 600 m2 kantoor ruimte geheel in huisstijl van Continu.

Ontwerp: B-too te Eindhoven
Uitvoering: Herme interieurbouw
Realisatie: jan 2017


Coolblue

Coolblue

In opdracht van JLL design&build realiseerde Herme interieurbouw de maatwerk inrichting voor een 7-tal thema spreekkamers voor Coolblue. Wat te denken van vergaderen in een zwembad, kippenhok, café, Pokémon kamer……

Ontwerp: JLL Design&Build
Uitvoering: Herme interieurbouw
Realisatie: dec 2016


Restaria Plaza

Restaria Plaza

Vanwege herinrichting van dorpsplein was cafetaria Plaza te Vlijmen genoodzaakt een nieuwe locatie te zoeken. Een passende geschikte nieuwe locatie werd gelukkig snel gevonden! Van een relatief kleine ruimte van 95m2 werd een geheel nieuwe zaak gerealiseerd van 200m2. Herme interieurbouw begeleide het gehele proces, van ontwerp, project coördinatie en uitvoering.

Ontwerp & uitvoering: Herme interieurbouw
Realisatie: nov 2016


Tummers food processing solutions

Tummers food processing solutions

Tummers te Hoogerheide, machinebouw specialist op het gebied van "food" verwerkingsmachines en proceslijnen zocht een nieuwe inrichting voor een kantine c.q. multifunctionele presentatie ruimte. In nauwe samenspraak met opdrachtgever boden we hiervoor een passende oplossing. Een creatief ontwerp, vertaald in een functioneel gebruiks interieur!

Ontwerp & uitvoering: Herme interieurbouw
Realisatie: sept 2016


Bon Appetit

Bon Appetit

"De IJssalon van Nederland", dat word de uitdaging voor Edwin & Kim van Es. Na eerdere succesvolle samenwerkingen in Rijsbergen (Beste ijssalon 2008 en beste cafetaria 2014) is reeds gestart met een totaal nieuwe uitdaging in Breda. Beleving met een hoge wow factor! Dat vormen de sleutelwoorden voor het volgende succes! Vanuit deze locatie zullen diverse ijssalons worden voorzien van een hoogwaardig ambachtelijk ijsproduct. De salon zelf is voorzien van een gigantische ijsvitrine van 6,5 meter lang en een 80 zitplaatsen. Dit is een zeer spraakmakend project te noemen binnen de nederlandse ijswereld! Spoedig meer!

Ontwerp: Herme interieurbouw in samenwerking met Martin de Boer
Uitvoering: Herme interieurbouw
Realisatie: apr 2016


IJs&Spijs

IJs en Spijs

Aan de Boulevard te Bergen op Zoom is inmiddels gestart met de nieuwbouw van een fris horecaconcept in opdracht van een reeds bekende opdrachtgever van Herme interieurbouw. De locatie is zeer uniek te noemen, pal aan het water verrijst een ijssalon in combinatie met kleine kaart. Het gehele interieurconcept werd door Herme in samenspraak afgestemd op de wensen en ideeën van dit gedreven enthousiaste ondernemersduo. Vintage uitstraling, professioneel vertaald in een bruikbaar functioneel interieur!

Ontwerp & uitvoering: Herme interieurbouw
Realisatie: mrt 2016


Cafetaria "De Klomp"

Cafetaria De Klomp

Na een aantal oriënterende gesprekken met diverse inrichters werd de juiste snaar niet bespeeld. Gelukkig bood Herme de juiste oplossingen, dit in combinatie met een zeer concurrerende prijsstelling! Plan werd snel gesmeed, gehele coördinatie voor alle noodzakelijke partijen werd door ons verzorgt. Kortom, wederom een tevreden klant die het gemak van complete ontzorging ondervind.

Ontwerp & uitvoering: Herme interieurbouw
Realisatie: feb 2016


intermediair Continu Utrecht

Continu Utrecht

Vanwege positieve ontwikkelingen in de markt werd het na 3 jaar hoog tijd een aantal extra werkplekken te creëren binnen de huidige bouwkundige situatie. Door B-too te Eindhoven werd de indeling op creatieve wijze herzien, waarna het bekende bouwteam het een en ander wederom perfect tot uitvoer wist te brengen.

Ontwerp: B-Too Eindhoven
Uitvoering: Herme interieurbouw
Realisatie: jan 2016


Cafetaria "De Smulhoek"

Cafetaria De Smulhoek

De intentie van Cafetaria de Smulhoek in Tholen was een aantal onderdelen in hun cafetaria restylen, na een aantal oriënterende gesprekken en wat ontwerp schetsen was de beslissing snel gemaakt. Al gauw werd duidelijk dat de gehele gedateerde inrichting op de schop zou gaan. Binnen een tiental werkdagen werd de klus geklaard, compleet met vloer, wanden, plafond en meubilair. Deze leuke energieke buurt cafetaria is weer helemaal van deze tijd!

Ontwerp & uitvoering: Herme interieurbouw
Realisatie: jan 2016


Business ruimte PSV

Business ruimte PSV

Voor de "Antwerpse staal service" bedachten we het ontwerp voor de inrichting van een business ruimte in het Philips stadion. De huidige ruimte was reeds gedateerd, wanden, plafond, vloer en meubilair wordt geheel vernieuwd. Dat kan er weer veel kampioenschaps jaren tegen!

Ontwerp & uitvoering: Herme interieurbouw
Realisatie: sept 2015


Cafetaria Willy

Cafetaria Willy

De inrichting voor fastfood zaak "Willy" is een goed voorbeeld dat ook in beperkte ruimtes tal van mogelijkheden zijn om een creatief, en met name ook een functioneel en doeltreffend horeca concept is te realiseren.

Ontwerp & uitvoering: Herme interieurbouw
Realisatie: aug 2015


Cafetaria-Lunchroom-IJssalon

Horecazaak

Voor een ophanden zijde verhuizing van een horecazaak, zijn we benaderd voor het maken een passend conceptplan voor de nieuwe locatie. Een behoorlijk ingrijpende zeer complete verbouwing! Spoedig meer....

Ontwerp & uitvoering: Herme interieurbouw
Realisatie: April/mei 2015


Tuincentrum "Coppelmans" te Oss

Coppelmans Oss

Coppelmans te Oss ondergaat een hevige metamorfose, van 2300 m2 naar 7000 m2. Het gehele nieuwe pand biedt volop mogelijkheden voor uitbreiding van div. activiteiten. Gekozen is om een horeca punt op te nemen met behoorlijk zitgelegenheid! Herme werd benaderd voor ontwerp & uitvoering van de inrichting van het horecapunt. Na diverse mogelijkheden te hebben bekeken konden we snel aan de slag!

Ontwerp & uitvoering: Herme interieurbouw
Realisatie: Mrt. 2015


intermediair Continu Maastricht

intermediair Continu Maastricht

Wederom een geslaagd project tbv. intermediair Continu. Complimenten voor het gehele bouwteam. Ditmaal wordt de algehele huisstijl doorgevoerd bij vestiging Maastricht. Herme leverde wederom diverse maatwerk interieurelementen. Receptie balie, kantine inrichting en diverse oplossingen voor de werkplekken. Tevens voerde Herme in opdracht van B-Too de algehele leiding over het gehele bouwproces.

Ontwerp: B-Too Eindh.
Uitvoering & projectmanagement: Herme interieurbouw
Realisatie: Febr. 2015


Boer Salades Maasdijk

Boer Salades

In opdracht van familiebedrijf "Boer Salades" verzorgde Herme, de inrichting voor de verkoop winkelruimte. Het betreft een horecabedrijf met gecombineerde activiteiten, catering icm. lunchroom. Onderdelen als wanden, vloeren, plafond en uitgifte counter zijn geheel vernieuwd. Herme verzorgde het gehele traject, van ontwerp tot en met de uitvoering.

Ontwerp & uitvoering: Herme interieurbouw
Realisatie: Jan 2015


Cafetaria TOP 100 2014-2015

Cafetaria TOP 100 2014-2015

Herme interieurbouw feliciteert Cafetaria Bon appetit te Rijsbergen met de behaalde 1e plek, bij de cafetaria TOP 100 van 2014-2015. Ook wij zijn trots deze topper te hebben mogen voorzien van een nieuw interieur. Inmiddels het 5e succces binnen onze klantenkring, een “herme interieur” misschien zo gek nog niet!


intermediair Continu

intermediair Continu

Voor intermediair Continu zijn we al enige jaren huisleverancier voor het maatwerk interieur. In augustus heeft de vestiging te Arnhem een gehele "make over" ondergaan, waarna de receptie van Eindhoven is beetgenomen. In november is de beurt aan Maastricht, om de complete huisstijl consequent door te voeren.

Ontwerp: B-Too Eindhoven
Realisatie & begeleiding: Herme interieurbouw


XO-Fashion te Reusel

XO-Fashion te Reusel

In opdracht van Hal2 te Eindhoven leverde herme interieurbouw de maatwerk winkel interieurelementen tbv. hun geheel nieuwe kledingwinkel. Staal, glas, hout, wandbekledingen en decoratief lakwerk alle materialen in eigen beheer verwerkt. Kortom, een project perfect passend bij Herme interieurbouw.

Ontwerp & begeleiding: HAL2 Eindhoven
Realisatie: september 2014


Cultura te Ede

Cultura te Ede

Hierbij het verbluffende resultaat van de horeca inrichting voor Cultura te Ede. De huidige mogelijkheden mbt. LED-verlichting zijn onbeperkt en niet meer weg te denken, bij de huidige interieurbouwer en projectinrichter.

Ontwerp: Synargio
Realisatie: juni 2014


Cafetaria Bon Appetit te Rijsbergen

Cafetaria Bon Appetit te Rijsbergen

Geheel naar ontwerp van Herme interieurbouw bouwde Herme het gehele interieur, tbv. de uitbreiding van het restaurantgedeelte van cafetaria Bon Appetit. Tevens werden vergaande aanpassingen doorgevoerd in het huidige cafetaria interieur. Resultaat, een geheel uniek en zeer compleet horeca bedrijf!

Ontwerp & begeleiding: Herme interieurbouw
Realisatie: juni 2014


Faes Group te Reusel

Faes Group te Reusel

Enkele jaren na opening van de nieuwbouw van Faes group Reusel is er behoefte het kantoor gedeelte flink uit te breiden. Na een prettige samenwerking in 2009 is Herme interieurbouw wederom als geschikte partij gekozen voor de realisatie van het maatwerk kantoor meubilair. Naar ontwerp van B-Too te Eindhoven worden diverse maatwerk interieurelementen geleverd. Faes Group werderom "up to date" voor de positieve markt ontwikkelingen!

Ontwerp en realisatie: Herme interieurbouw
Realisatie: mei 2014


Cultura te Ede

Cultura te Ede

Naar ontwerp van ontwerpbureau "Synargio" levert herme de inrichting voor het Horeca gedeelte voor cultureel centrum "Cultura"te Ede. Opvallend is hierbij het extreme contrast tussen zwarte en witte onderdelen. Tevens is ook de uitvoering van de bar afwijkend van een conventionele bar, hierdoor wordt de bar toegankelijker wat zeer passend is in het concept van een theatercafé.

Ontwerp en realisatie: Herme interieurbouw
Realisatie: april 2014


Schippersstop Veldhoven

Schippersstop Veldhoven

Familie Schippers realiseert pal onder start en landingsbaan van Eindhoven Airport, een uniek automotive concept in een geheel nieuw pand. (Thema circuit) Wasstraat, tanken, stofzuiger plaatsen, bandenhandel shop & lunchroom en business ruimtes. Voor personenwagen en vrachtwagens. Naar ontwerp van Herme leveren en monteren we diverse maatwerk interieuronderdelen. Bezoekt u snel nogmaals eens onze site voor het schitterende eindresultaat!

Ontwerp en realisatie: Herme interieurbouw
Realisatie: februari / maart 2014


Horeca zaak

Horeca zaak

Realisatie uitbreiding horeca bedrijf iov. bestaande relatie! Spoedig nadere info.

Ontwerp en realisatie: Herme interieurbouw
Realisatie: november 2013


"Mijn Moment"

Mijn Moment

Op de houtstraat te Nijmegen zag dhr. Klerks de mogelijkheid om zijn nieuwe uitdaging te realiseren. Een volledig nieuw op te starten horecabedrijf, in de vorm van lunchroom-ijssalon. Compact maar zeer compleet assortiment!

Ontwerp en realisatie: Herme interieurbouw
Realisatie: augustus 2013


Haantje Haelen

Haantje Haelen

In het Limburgse Haelen zag dhr. Franssen de mogelijkheid het naast gelegen woonhuis te betrekken bij zijn horeca gelegenheid. Inmiddels is de zaak in volle glorie operationeel. Herme was hierbij verantwoordelijk voor de levering van de uitgifte counter en div. wand en produktpresentatie voorzieningen.

Ontwerp en realisatie: Herme interieurbouw
Realisatie: juni 2013


Thielen Venray

Thielen Venray

Na 17 jaar vond de fam. Janssen dat Herme interieurbouw wederom de partij moest worden tbv. de realisatie van de inrichting van hun cafetaria-Lunchroom te Venray. Zie hier het schitterende resultaat!

Ontwerp en realisatie: Herme interieurbouw
Realisatie: mei 2013


MTD Tilburg

MTD Tilburg

Reeds uitgevoerd en opgeleverd! Div. maatwerk interieuronderdelen tbv. MTD Tilburg. Inrichting commerciële ruimte, barinrichting, receptie balie en conferentie tafel.

Ontwerp en realisatie: Herme interieurbouw
Realisatie: april 2013


MTD Tilburg

MTD Tilburg

Dit specialistische bedrijf op het gebied van wereldwijde tijdelijke drinkwater voorzieningen heeft Herme betrokken bij de inrichting een commerciële ruimte in hun nieuwe bedrijfspand. Het betreft een multifunctionele ruimte met een compleet horeca punt (barinrichting) en moderne bedrijfspresentatie mogelijkheden.

Ontwerp en realisatie: Herme interieurbouw
Oplevering: januari 2013


 

intermediair Continu Utrecht

intermediair Continu Utrecht

Na succesvolle verbouwingen van de vestigingen Eindhoven en Amsterdam is nu intermediair Continu Utrecht aan de beurt op een geheel nieuwe locatie.

Ontwerp en project management: B-Too Eindhoven
Oplevering: december 2012


 

Lunchroom "Het Strandhuys" Bergen op Zoom

Strandhuys Bergen op Zoom

De zeer complete verbouwing tbv. het Strandhuys is inmiddels succesvol afgerond. Onder het motto”Proef, geniet en beleef…. bij het Strandhuys” is een spraakmakend concept neergezet geheel van deze tijd.

Ontwerp en realisatie: Herme interieurbouw
Oplevering: november 2012


 

Reclame Bureau "Happy Cactus" (Blob Eindhoven)

Happy Cactus Eindhoven

Deze unieke Eindhovense locatie biedt reeds onderdak aan het eveneens unieke reclame bureau “Happy Catus” met een eveneens uniek te noemen inrichting. Soms wordt het uiterste van de interieurbouwer verlangd met de complexe meubelstukken. Deze enorme uitdaging heeft eveneens een uniek resultaat opgeleverd!!

Ontwerp en project management: B-Too Eindhoven
Oplevering: oktober 2012


 

Cafetaria, lunchroom, IJsalon “BijJansen” Hoogerheide

Bij Jansen Hoogerheide

De oude gedateerde discotheek formule heeft plaats gemaakt voor een zeer complete laagdrempelige horeca gelegenheid. Zie hier het verbluffende resultaat!!

Ontwerp en realisatie: Herme interieurbouw
Oplevering: oktober 2012


 

BijJansen.

Nieuw in Hoogerheide! "BijJansen"

Familie Jansen start nieuwe horeca zaak, in de vorm van luxe Cafetaria-Lunchroom-IJssalon. Kwaliteit is hierbij het speerpunt, zoals ambachtelijk schepijs en verse friet. Herme interieurbouw ontwerpt en bouwt div. maatwerk interieuronderdelen, zoals uitgiftecounter, decoratief plafond koofwerk en div.wandelementen.

Ontwerp-coordinatie: Herme interieurbouw
Oplevering: september / oktober 2012


 

Het Strandhuys

Strandhuys Bergen op Zoom

Het Strandhuys in Bergen op Zoom vormt de basis voor de nieuwe uitdaging van een 2-tal fantieke horeca ondernemers. Het oude concept komt hierbij geheel te vervallen en zal met een frisse visie een andere weg inslaan. De gehele inboedel gaat hierbij op de schop waarbij Herme verantwoordelijk is voor levering van uitgifte counter/bar, wandbetimmeringen en plafonds.

Ontwerp-coordinatie: Herme interieurbouw
Oplevering: oktober / november 2012


 

Cafetaria/Restaurant "Azie" Terneuzen.

Azie Terneuzen

Na het bezichtigen van div. referentie projecten naar ontwerp en realisatie van Herme interieurbouw koos dhr. Reijerse er voor Herme te betrekken in zijn plannen voor het verbouwen van zijn zaak. Hierbij wordt gekozen voor de unieke combinatie van Chinese gerechten, div. ijs producten en het tradionele fastfood pakket. Het betreft dan ook een zeer complete zaak met een vloer oppervlak van maar liefst 180 m2.

Realisatie: juni / juli 2012


 

Happy Cactus (Blob Eindhoven)

Happy Cactus te Eindhoven Happy Cactus in de Blob te Eindhoven

In opdracht van B-Too levert en monteert Herme interieurbouw het complete maatwerk interieur pakket evenals div. decoratieve elementen tbv. reclame bureau "Happy Cactus" te Eindhoven. In hun nieuwe huisvesting "het Blob" te Eindhoven kunnen wij ons als interieurbouwer naar hartelust uitleven op de unieke meubelstukken naar ontwerp van B-Too, met div. rotsblok elementen gebaseerd op bouwstijl van deze unieke locatie "het Blob"

Realisatie: april / mei 2012
Ontwerp/project management: B-Too Eindhoven.


 

Smulwereld Duurstede

Smulwereld

In opdracht van fam. de Bresser ontwerpt, bouwt en coördineert Herme interieurbouw de nieuwe inrichting voor hun cafetaria zaak. Alle denkbare disciplines komen hierbij aan bod, vloeren, wanden, plafonds maatmeubilair en uitgifte counter. Leuk detail is maatwerk koelmeubilair, optimale presentatie mogelijkheid in combinatie met het juiste gebruikers gemak!!

Realisatie: april 2012


 

Fair Play Center te Eindhoven

Fair Play Center te Eindhoven

Fair Play Center te Eindhoven heeft op de Kruiststraat mogelijkheid gezien uit te breiden. Met deze uitbreiding komt 150m1 extra commerciële ruimte ter beschikking.
Volgens huisstijl van FPC is Herme interieurbouw verantwoordelijk voor levering van div. maatwerk interieuronderdelen zoals wanden, koofwerk, plafond en keuken/uitgifte counter evenals schilder- en behangwerkzaamheden.

Realisatie: maart 2012
Ontwerp: B-Too Eindhoven.


 

"Lepoutre" Cafetaria bedrijven

Leputre Cafetaria bedrijven te Wijchen

Na het overweldigende resultaat van de verbouwingen van andere vestigingen van de opdrachtgever is het nu de beurt aan de vestiging aan de Acaciastraat te Wijchen om de huisstijl verder door te voeren. De gehele inboedel gaat volledig op de schop. Naar ontwerp van Herme interieurbouw levert Herme het gehele maatwerkpakket van wanden plafond, counter, koelingen en div. decoratieve toepassingen.

Realisatie: februari 2012
Ontwerp en coördinatie: Herme interieurbouw.


 

intermediair Continu Amsterdam

intermediair Continu Amsterdam

Het concept "het nieuwe werken" wordt na realisatie in Eindhoven en afdeling administratie als succesvol en prettig ervaren waardoor gekozen is om het concept verder door te voeren bij intermediair Continu Amsterdam. Herme realiseert hierbij het maatwerk kantoor meubilair en decoratieve plafondkoof toepassingen.

Realisatie: februari 2012
Ontwerp en project begeleiding: B-Too Eindhoven.


 

Project: “De Ganzestart”

projekt: de Ganzestart

In Hapert realiseerd fam. Worm een volledig nieuwbouw vakantieboerderij, geheel in autentieke landelijke stijl bestaande uit een 12 appartementen en een complete groepsaccomodatie. Naar ontwerp van Herme leveren we 24 stuks maatwerk bedstedes en een complete buffet inrichting tbv. de gemeenschappelijke ruimte. Materiaal toepassingen in landelijke stijl. (Rustiek Eiken)

Realisatie: november - december. 2011


 

“Lepoutre” cafetaria bedrijven

Lepoutre cafetaria bedrijven

In opdracht van "Lepoutre" cafetaria bedrijven levert Herme interieurbouw de totaal inrichting tbv. een 2-tal cafetaria zaken te Wijchen. Dit worden dan inmiddels de 5e en 6e totaal inrichtingen tbv. "lepoutre" cafetaria bedrijven. Ontwerp / coördinatie wordt door Herme geheel in eigen beheer uitgevoerd.

Realisatie: november - december


 

Stichting “de Schakel”

Stichting de Schakel

In opdracht van stichting "de Schakel" realiseert Herme interieurbouw de horeca inrichting tbv. het nieuwe gemeenschapshuis te Hooge Mierde. Herme levert buffetinrichting met bijbehorende decoratieve toepassingen.

Oplevering: oktober


 

intermediair Continu

intermediair Continu

In het PSV stadion gevestigd intermediair "Continu" neemt de gehele interne werkomgeving onder handen. Met het nieuwe concept in de vorm van flexibele werkplekken en frisse look is intermediair Continu weer up-to-date voor de toekomst.

Oplevering: medio augustus

Ontwerp / project begeleiding: B-Too Eindhoven


 

Project “Marktstaete”

Project Marktstaete

In het centrum van Bladel is project "Marktstaete" in de eindfase beland. In opdracht van cafe "de Gouwe Geit" bouwt Herme interieurbouw het interieur voor de nieuwe locatie in dit nieuwe plan.

Heropening nieuwe zaak: begin augustus


 

P&R Trading

P&R Trading

P&R Trading bv. te Oosterhout verhuisd naar nieuwbouw locatie. Herme interieurbouw is betrokken bij levering van maatwerk interieur tbv. kantoren, en commerciële ruimtes.

Realisatie: medio Juli

Ontwerp / project begeleiding: B-Too Eindhoven


 

Machinepark Herme interieurbouw

Machinepark Herme interieurbouw

Machinepark Herme interieurbouw wordt geoptimaliseerd.
Hiermee wordt onze flexibiliteit wederom versterkt!


 

Shabu-Shabu (mei 2011)


        Shabu-Shabu Haarlem
        Shabu-Shabu Haarlem

Na het succes van Shabu-Shabu te Amersfoort werd Herme interieurbouw wederom betrokken bij het realiseren van een nieuwe vestiging voor Shabu-Shabu te Haarlem. Variërend van decoratieve toepassingen, koofwerk, Sushi- en drankbuffet werden alle maatwerk interieuronderdelen door Herme geproduceerd en op locatie geleverd.

Ontwerp: B-Too te Eindhoven.

Opening eind mei.


 

Buchrnhornen / Elisabeth ziekenhuis Tilburg (mei 2011).

Buchrnhornen

Op de Medische Boulevard in het Elisabeth ziekenhuis te Tilburg voert Herme Interieurbouw in opdracht van Buchrnhornen Orthopedie een complete verbouwing uit comform huisstijl en ontwerp gebaseerd op reeds bestaande vestigingen in Oss en Eindhoven. Herme voert de totale regie in nauw overleg met de firma Buchrnhornen en div. toeleverende bedrijven.

Realisatie medio Mei.


 

Lepoutre cafetaria bedrijven (maart 2011)

Lepoutre cafetaria bedrijven Herme interieurbouw realiseert in opdracht van "Lepoutre cafetaria bedrijven" het interieur voor een nieuwbouw locatie te Wijchen. Hierbij wordt het gehele project vanaf casco bouw door Herme gecoördineerd en zijn we aanspreekpunt voor alle bijkomende partijen. Herme levert het gehele interieur pakket van wanden / plafonds / maatmeubilair / uitgifte counter incl. koelingen. Oplevering eind Maart 2011.


 

Shabu-Shabu (maart 2011)

Shabu Shabu 1Shabu Shabu 2Herme interieurbouw realiseert in samenwerking met ontwerp bureau B-Too te Eindhoven het interieur voor een nieuwe vestiging van sushi restaurantketen Shabu-Shabu. Herme levert het hele pakket maatwerk interieur zoals zitbanken, service meubels en diverse decoratieve toevoegingen. Opening nieuwe vestiging is medio Maart 2011 een feit. (www.shabushabu.nl)


 

De Vergulden Èrpel (november 2010)

De Vergulden ÈrpelHerme interieurbouw feliciteert cafetaria 'De Vergulden Èrpel' met het behalen van de titel: 'Beste cafetaria van Nederland 2010'. Wederom een topproduct van Herme Interieurbouw! Dit is inmiddels de 4e maal dat een project van Herme Interieurbouw deze titel in de wacht weet te slepen! Bekijk hier het officiele persbericht en een fotoreportage over cafetaria 'De Vergulden Èrpel'.


 

Beckers experience ruimte (november 2010)

Beckers experience ruimteBeckers experience ruimteHerme realiseert in samenwerking met Q-Btec kiremko een experience ruimte bij snack fabrikant 'Beckers' te Breda.


 

Airborne (oktober 2010)

AirborneAirborneCafetaria-lunchroom 'Airborne' te Renkum opent haar deuren.


 

easyFairs HORECA 2010 (oktober 2010)

easyFairs HORECA 2010 Herme Interieurbouw neemt 25 en 26 oktober deel aan Horeca vakbeurs 'easyFairs HORECA 2010' te Rosmalen.


 

Maikies fastfood (september 2010)

Maikies fastfoodMaikies fastfoodMaikies fastfood te Doetinchem opent haar deuren.